Dit byggeprojekt er i trygge hænder hos
P. Jensen & Sønner

En god murer overholder sine aftaler og har styr på sit håndværk. Med P. Jensen & Sønner er dit murerarbejde i trygge hænder.

Om P. Jensen & Sønner

Vi har i mere end 40 år hjulpet private, virksomheder, boligforeninger, kommuner og regioner med flot murerarbejde i høj kvalitet. Fra mindre opgaver hos private til store, komplekse entrepriser.

Vi holder til i Outrup ved Varde, samt Esbjerg, men vi bygger over det meste af landet.

I mere end 40 år har vi udført kvalitetsarbejde til både store og små projekter. Vi har 35 mand ansat i virksomheden. Vores murersvende har en bred vift af kompetencer og vi vælger altid den murer, der har de kompetencer, der matcher dit projekt. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat.

Kvalitet, faglighed og tillid. Det er de nøgleord, vi bygger på. Uanset projektets størrelse og omfang.

Mere end 40 års erfaring

Murerfirmaet P. Jensen & Sønner ejes i dag af murermester Frands Poulsen og Lillian Rosendahl. Frands er selv uddannet murer fra P. Jensen & Sønner og har været i virksomheden siden sin læretid – kun afbrudt af et års ophold på Grønland sammen med sin hustru Lillian.

Vi er et murerfirma med store armbevægelser. Med det mener vi, at vi forsøger at være en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, både blandt vores medarbejdere og i de mange typer opgaver vi løser hver eneste dag. Fra små til store projekter.

Et netværk af dygtige samarbejdspartnere

Gennem årene har vi samlet et hold af dygtige dygtige samarbejdspartnere, der gør os i stand til at løse mange opgavetyper – fleksibelt og til tiden. Vi håndplukker altid den samarbejdspartner, der er bedst til at løse dit behov og projekt. Både de simple og de komplekse

Hos P. Jensen hjælper vi dig med at nå i mål med dine drømme. Vi er din samarbejdspartner på alle typer byggeprojekter, hvor vi kan tilbyde præcis den løsning, som passer til dine behov og ønsker. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Mission

At levere suveræne håndværks løsninger gennem kvalitets murerarbejde af højeste kvalitet, unik rådgivning og tæt tæt samarbejde, som tiltrækker og fastholder vores kunder, motiverer dygtige medarbejdere til at udvikle sig, og bidrager til vores og vores samarbejdspartneres fælles succesoplevelse.

Vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af mureropgaver i Esbjerg og omegn. Vi vil være anerkendt som en virksomhed med stærkt arbejdsmiljø, der skaber spændende rammer for udvikling af vores  medarbejdere.

 

Vædier

Kvalitetsbevidst: Vi leverer høj kvalitet, og vi har fokus på at bygge hele løsninger ved hjælp af den nyeste viden og med plads til nytænkning. Tillidsfuld: Vores kunder og samarbejdspartnere kan stole på os. Vi gør, som vi siger, og vi overholder vores aftaler. Viljen til at vinde skaber evnen til at kunne: Vi lytter til vores kunder og leverer løsninger, der imødekommer eller overgår deres forventninger.

Rene linjer fra start til slut

Vi tror på, at klar kommunikation er vejen til et godt og tilfredsstillende resultat. Vi kommer gerne forbi og gennemgår dit projekt med dig. Inden vi mødes, er det en god ide at lave en beskrivelse af de opgaver, du skal have løst.
 
 
 
 

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.