Drømmer du om en ny flot facade?

Din facade er det første folk ser, når de kommer til dit hus eller din bygning. Hvordan ser din facade ud? Er den trist og slidt?

Vi laver facaderenovering

Hos P. Jensen & Sønner hjælper vi dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. Vi renoverer din facade, så den fremstår flot og præsentabel.

Vi udfører facaderenovering på private boliger, virksomheder og boligkomplekser. 

En facaderenovering kan hjælpe din bygning med at holde sig mange år ud i fremtiden. Efter en facaderenovering vil din bygning fremstå flot og præsentabel mange år ud i fremtiden.

Vi klarer både pudsning af soklen og reparerer eventuelle revner i murværket. 

 
 

Alt indenfor facaderenovering

Vi stiller vores ekspertise og kompetencer til rådighed, hvis vejr- og vindskader, sætningsskader eller langvarig dårlig vedligeholdelse har ødelagt din facade. Vi sørger for, at din facade kommer til at fremstå som ny igen.

Vi reetablerer, renser og vedligeholder alle facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og større bygninger. 

 
 

Specialopgaver

Vi kan hjælpe med alt lige fra mindre vedligehold til større specialopgaver indenfor facaderenovering. Vi hjælper med udskiftning af murværk og bygningsdele.

Fra den første skitsetegning til slutrengøring er vi din samarbejdspartner. Opgaver som ligger udenfor vores kompetenceområde, klarer vores faste og kompetente samarbejdspartnere.

 
 

Hvorfor facaderenovering?

En facaderenovering forlænger bygningens levetid med mange år. Investeringen i en facaderenovering bliver tjent hjem i løbet af kort tid, fordi du undgår løbende reparationer på murværket. 

Hvis du overvejer en facaderenovering er P. Jensen & Sønner ApS et naturligt valg til samarbejdspartner. Vi har den nødvendige erfaring og “know how” til at løse store og små facaderenoveringer. Vores imødekommende medarbejdere anvender nyeste viden på området samt kvalitetsprodukter i det daglige arbejde. 

 
 

Forlæng levetiden på din bygning

Facaderenovering har flere formål. Du genopliver facaden, så den kommer til at ligne en ny og smuk facade. Derudover har facaderenovering et praktisk formål, da renoveringen forlænger facadens holdbarhed, så levetiden forlænges med 10-20 år. 

Din facade bliver efter en renovering igen modstandsdygtig overfor vind og vejr. En facaderenovering er altså en investering og en forsikring mod at skulle foretage dyre smårenovationer løbende de næste mange år. 

Rådgivning

Hos P. Jensen er vi eksperter i facaderenovering. Det betyder at du har en kompetent og dygtig samarbejdspartner med fra start til slut. 

Med vores 40 års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at levere et godt resultat – hver gang. 

 

På under 2 uger har vi renoveret facaden på et stort boligkompleks i Århus midtby.

Mejlgade i Århus


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde, eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.