Kom sikkert igennem ombygning og renovering

Drømmer du om at bygge om eller renovere din bolig? Måske trænger dit badeværelset til et ansigtsløft?

Vi laver ombygning & renovering

Drømmer du om at bygge om eller renovere din bolig? Måske trænger dit badeværelset til et ansigtsløft? Eller måske skal din stue gøres større? Renovering og ombygning er store projekter, der kræver god planlægning.

Hos P. Jensen & Sønner har vi i mere end 40 år hjulpet private, virksomheder, boligforeninger, kommuner og regioner med flot murerarbejde i høj kvalitet.

Fra mindre opgaver hos private til store, komplekse entrepriser. Vi ved derfor, hvad vi laver – og dit byggeprojekt er i trygge hænder hos os.

Klar snak, ja tak

Uanset hvad du skal have lavet, så er vigtigt, at byggeprocessen ikke byder på ubehagelige overraskelser. Klar snak er nøglen til et godt resultat og en god proces.

Har vi givet en pris, så holder vi den. Og vurderer vi, at en opgave bliver større end dit forventede budget, så tager vi altid en snak om mulige alternativer – og hvad vi kan gøre for at undgå, at projektet løber løbsk. 

Lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt – stort eller småt. 

Specialopgaver

Vi har stor erfaring i branchen både med store firmadomiciler, institutioner, lagerbygninger. 

Vores kunder er både privat og erhverv. Vi udfører både renoveringsopgaver og ombygning i alle størrelser. Går du med byggetanker? Kontakt os for at høre, hvordan vi kan gøre dine drømme til virkelighed.

Få 3 gode råd til jeres renovering

Det er en stor udfordring for familien og parforholdet at bygge om eller til. Få gode råd til at klare jer godt igennem.

  • Få et ordentligt overblik over hele projektet, både tidsplan, materialer og økonomi, inden ombygningen går i gang. 
  • Overvej nøje, om familien kan bo i huset, mens ombygningen er i gang. 
  • Få gode råd og sparring fra fagpersoner

Ombygning

Ved ombygning bygges huset om eller ændres. Måske ønsker du en bedre rumopdeling. En ombygning kan også være, hvis du ændrer på adgangsforhold eller måske giver ejendommen en smukkere facade. 

En tilbygning er også en ombygning, samt delvis nedrivning. Der er mange overvejelser at gøre sig inden en ombygning. 

 

Renovering

En renovering er fornyelse af eksisterende bolig. Når man renoverer er målet at få en ny og mere tidssvarende løsning f.eks. bedre udnyttelse, mere energioptimerede bolig eller noget helt andet. 

Istandsættelse kan også dække over en renovering, hvor defekte eller udtjente elementer i ejendommen renoveres for at opnår bedre resultat. Skal vi tage en snak om dine muligheder i dag?

P. Jensen & Sønner fik renoveringsopgaven af vores hus lidt uden for Esbjerg. De løste opgaven med stor tilfredsheds, hvorfor de får de bedste anbefalinger.

Pernille Juhl Hansen, Esbjerg

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.