Spar penge på din varmeregning med isolering

Hvor godt er dit hus isoleret? God isolering holder på varmen og reducerer dit energiforbrug. Det kan derfor betale sig at kigge på husets isolering.

Spar mange penge på din varmeregning

God isolering holder på varmen i dit hus, og det kan spare dig for rigtig mange penge om året på varmeregningen. God isolering reducerer dit energiforbrug, hvilket er godt for din økonomi og vores miljø. 

Det kan derfor betale sig at kigge på husets isolering. 

Hos P. Jensen & Sønner har vi mange års erfaring med isolering. Vi holder os hele tiden opdateret på nye teknikker og materialer, så du og din bolig er sikret det bedste resultat.

Vil du gerne sænke din varmeregning? Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din bolig kan energioptimeres med isolering.

Typer af isolering

Der findes forskellige typer af isolering. Fælles er, at de bidrager til at reducere varmetab, minimere din varmeregning og gør vores verden mere grøn. 

Hos P. Jensen & Sønner udfører vi alle typer isoleringsopgaver herunder hulmursisolering, loftisolering og isolering i etageadskillelse. 

 
 
 

40 års erfaring og “know how”

P. Jensen og Sønner er ét af områdets ældste murerfirma. Med vores 40 års erfaring i branchen har vi indgående kendskab til branchen, hvilket gavner vores kunder.

Når du vælger P. Jensen og Sønner til din isoleringsopgave, så er du sikret kvalitetsmæssigt korrekt håndværk. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet korrekt hver eneste gang uanset opgavens omfang.

Derfor bør du isolerer

God isolering giver dig økonomisk gevinst og stærk reduceret varmetab med det samme. Vi har samlet 5 gode grunde til, at du bør efterisolere.

  • Isolering er til gavn for din varmeregning 
  • Isolering hjælper til et grønnere miljø
  • Efterisolering er nem og en hurtig løsning
  • Isolering mindsker risiko for råd og skimmel
  • God isolering giver dig et bedre indeklima

Hulmursisolering

Isolering af hule mure er en nem, billig og særdeles effektiv form for isolering. Med hulmursisolering oplever du økonomisk gevinst og stærk reduceret varmetab med det samme. 

Hulmursisolering kan give din en besparelse på 10 liter olie pr. m2 væg. Dette gavner vores miljø! Hulmursisolering foregår helt uden gener for beboerne i ejendommen. Alle udtagne mursten mures i igen og der fuges efter, således at alle sporene dækkes til. 

Loftisolering & etageadskillelse

Loftisolering udgør den øverste del af din klimaskærm. Varmen, du betaler, stiger opad og netop derfor, er det vigtigt at sikre, at varmen ikke blot forsvinder ud i den blå luft. 

Hos P. Jensen og Sønner udfører vi professionel og miljøbevidst loftisolering med kvalitetsmaterialer. 

 
 

P. Jensen & Sønner har løst masser af opgaver for os, både privat og her på campingpladsen

Helle & Jari, Nymindegab familiecamping


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde, eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.