Fra ide til flot tilbygning

Drømmer du om mere plads med en flot tilbygning, er det en god ide at alliere sig med en professionel murer, der har kompetencerne til at hjælpe dig godt i mål.

Vi laver tilbygninger

Drømmer du om mere plads med en flot tilbygning, er det en god ide at alliere sig med en professionel murer, der har kompetencerne til at hjælpe dig godt i mål.

En tilbygning er et stort projekt og det er vigtigt at vælge en samarbejdspartner, der kender sit håndværk og som holder sine aftaler.

Vælg en murer med Byg Garanti

En tilbygning kan tilføre din bolig større værdi. Når du vælger en murer med Byg Garanti, er du økonomisk sikret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer, fejl eller mangler i forbindelse med byggeriet.

Gør dine boligdrømme til virkelighed

Kontakt os på 75 25 15 06, og lad os tage en uforpligtende snak om dit projekt. 

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning svinger meget og afhænger af valg af både materialer og antal kvadratmeter. En god tommelfingerregel er mellem 15.000 kr. og 20.000 kr. pr. kvadratmeter. 

Hos P. Jensen & Sønner har vi stor erfaring i tilbygninger. Vi har igennem de sidste 40 år hjulpet hundredevis af kunder med at lave en ny tilbygning. Vi hjælper med projektering og styring, så du ikke bliver overrasket af ekstraregninger. 

Specialopgaver

Vi har stor erfaring i specialopgaver indenfor tilbygning. Vores kunder er både privat og erhverv. Vi udfører både renoveringsopgaver og helt nye tilbygninger. Går du med byggetanker? Kontakt os for at høre hvordan vi kan gøre dine drømme til virkelighed.

 
 

Vi hjælper dig med overblikket

  1. Du skal stort set altid have byggetilladelse, når du bygger til. Derfor er det også en god ide at have en rådgiver, som kan udarbejde det materiale, der kræves ved en tilbygning.

  2. Uanset hvilken form for tilbygning, der skal laves, skal der udarbejdes statiske beregninger eller lignende, som viser at husets elementer kan holde. Du bør også få udarbejdet en geoteknisk rapport, så man ved hvor dybt fundamentet skal være og om det skal være armeret mv.

Obligatorisk byggeskadeforsikring

Der skal tegnes byggeskadeforsikring i de tilfælde, hvor den professionelle bygherre står for hele byggeprocessen og dermed indgår aftalerne med de entreprenører, der skal opføre din bolig. Forsikringen gælder i 10 år og betyder, at du er meget bedre stillet i de tilfælde, hvor der opstår væsentlige skader på din bolig

Rådgivning

Selv om du indgår en aftale med os som totalentreprenør på dit byggeprojekt, udelukker det ikke at du har din egen rådgiver med på sidelinjen til at sikre, at du rent faktisk også får det, du ønsker ud af projektet. Vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning, selvom du ikke ønsker at gøre brug af ekstern rådgiver.

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med P. Jensen & Sønner til vores tilbygning i Hjerting, hvilket forløb uden problemer.

Thomas Jensen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.