Staldbygninger – renovering eller byggeri

Trænger staldbygningen til en renovering? Eller skal du bygge nyt? Hos P. Jensen & Sønner har vi mange års erfaring med byggeri til landbruget.

Vi laver staldbygninger

Vores murersvende har en bred vift af kompetencer, og vi vælger altid den murer, der har de kompetencer, der matcher dit projekt. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat.

Vi bygger på kvalitet, faglighed og tillid. Og de er vores vigtigste nøgleord på alle projekter. Uanset størrelse og omfang.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder?

Skal du have bygget ny stald?

Hos P. Jensen & Sønner har vi mange års erfaring i at bygge stalde. Vi bygger stalde til både privat og erhverv. Hos os er det ikke langt fra tanke til handling, når du skal have udvidet kapaciteten. 

Vi kan bygge stalde med henblik på udviklingen af en bæredygtig økologisk produktion. Lad os tage en uforpligtende dialog om dine ønsker og muligheder. 

Stalde til erhverv og privat

Vi laver stalde til både køer og svin, men vi kan også hjælpe dig med at bygge stald til dit hobbylandbrug f.eks. til dine får eller heste. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænserne.

P. Jensen og Sønner guider og vejleder dig igennem hele processen. Vi står klar med professionel råd og vejledning igennem hele projektet, så din nye stald lever op til lovkrav og funktionelle behov. 

Vi hjælper dig fra start til slut

For at få overblik over den lange række af beslutninger, der skal tages for at lave et ny stald, kan det være en god idé at dele projektet op i forskellige faser:

  • Planlægningsfasen, hvor du skal have styr på, hvordan din heste stald skal se ud, finde rådgivning, priser, have styr på regler og forsikring og ikke mindst få udarbejdet tilbud og aftaler med håndværkere.
  • Den praktiske udførelse, hvor det ikke er ligegyldigt, i hvilken rækkefølge, de forskellige håndværkere udfører opgaverne på.
  • Afleveringsforretning, hvor en byggeteknisk gennemgang skal hjælpe til at vurdere, om der er evt. fejl og mangler, som skal udbedres.

Inspiration og sparring

Går du med overvejelser om at enten udvide eller bygge ny stald? Hos P. Jensen & Sønner har vi 40 års erfaring i branchen, og vi har ekspertisen til at hjælpe dig i mål med din ny stald. 

God luftcirkulation fra vinduer og porte sikrer et bedre indeklima, hvilket er sundere for både dyr og mennesker. Vi er eksperter på området, og har den nødvendige viden til at gøre byggeprojektet til en succes. 

Tæt samarbejde

Igennem årene har vi haft en tæt samarbejde med landbruget i forbindelse med både planlægning, valg af materialer og opførelse af stalde. 

Alle byggeopgaver foregår i tæt samarbejde med både dig og øvrige håndværkere i byggeprocessen. Dette sikrer en problemfri og hurtig byggeproces, hvor tingene går op i en højere enhed.

P. Jensen og Sønner har haft totalentraprisen på opførelse af to nye stalde på vores gård lidt udenfor Varde. Jeg kan give mine bedste anbefalinger.

Hans Henriks Borg, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.