Kom sikkert igennem nybyggeri

At bygge nyt er en spændende proces. Det er også en tid med mange beslutninger og mange tråde at holde styr på.

Nybyggeri? Vi gør det let

Drømmer du om at bygge om eller renovere din bolig? Måske trænger dit badeværelset til et ansigtsløft? Eller måske skal din stue gøres større? Renovering og ombygning er store projekter, der kræver god planlægning. 

Skal du og din familie i gang med at bygge nyt? Med P. Jensen & Sønner er du sikret en samarbejdspartner, der i mere end 40 år har specialiseret sig i nybyg og murerarbejde af høj kvalitet. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem dit byggeprojekt.

Alt indenfor totalentreprise

Vi har et godt og fast samarbejde med en række dygtige arkitekter, ingeniører og andre håndværkere. Indenfor totalentreprise  tilbyder vi både totalrenovering og nybyggeri.

Vores kunder er både erhverv og privat. Er du interesseret i at høre mere? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uformel snak.

Specialopgaver

Vi har stor erfaring i branchen både med store firmadomiciler, institutioner og lagerbygninger. 

Vores kunder er både privat og erhverv. Vi udfører både renoveringsopgaver og helt nye projekter i alle størrelser. Går du med byggetanker? Kontakt os for at høre hvordan vi kan gøre dine drømme til virkelighed.

Hvorfor totalentreprise?

 Totalentrepriser omfatter alle ydelser indenfor rådgivning og alle de repræsenterede håndværkerfag i et byggeprojekt.

Ved totalentreprise slipper du for bekymringer og overlader byggeprocessen til os. Du skal blot skrive under på en kontrakt, så klarer vi resten. Vi råder over en professionel projekteringsafdeling med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører – vi forestår hele projekteringen.

Som totalentreprenør står vi for udarbejdelse af både skitsetegning og senere hen færdige tegninger, samt beskrivelse til byggeriet. Vi står desuden for at indhente tilbud fra underleverandører og byggetilladelse hos kommunen.

Obligatorisk byggeskadeforsikring

Der skal tegnes byggeskadeforsikring i de tilfælde, hvor den professionelle bygherre står for hele byggeprocessen og dermed indgår aftalerne med de entreprenører, der skal opføre din bolig.

Forsikringen gælder i 10 år og betyder, at du er meget bedre stillet i de tilfælde, hvor der opstår skader på din bolig.

 

Rådgivning

Selv om du indgår en aftale med os som totalentreprenør på dit byggeprojekt, udelukker det ikke, at du har din egen rådgiver med på sidelinjen til at sikre, at du rent faktisk også får det, du ønsker ud af projektet.

Vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning, selvom du ikke ønsker at gøre brug af ekstern rådgiver.

P. Jensen & Sønner hjalp mig og mine brødre med at afslutte det projekt vores far startede, det har bare været et super samarbejde

Carsten Johansen, Ribe


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.