Drømmer du om et nyt badeværelse?

Det hele ligger i detaljen – sådan er det også på badeværelset. Her er det et samspil mellem de store og små detaljer, der gør forskellen

Overvejer du nyt badeværelse?

Hos P. Jensen & Sønner hjælper vi dig trygt fra start til slut. Og til tiden. Det hele ligger i detaljen – sådan er det også på badeværelset. Her er det et samspil mellem de store og små detaljer, der gør forskellen. 

Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser. Vi giver dig professionel rådgivning og sparring om valg af materialer og indretning. Så du får præcist det badeværelse, du drømmer om – og med en flot finish, der skaber ro, komfort og velvære for dig og din familie.

Skal du have installeret et nyt badeværelse eller renoveret det gamle? Lad os tage en uforpligtende snak. Det koster ikke noget.

Boligens dyreste rum

Badeværelset er det rum i boligen, der koster mest at bygge om pr. kvadratmeter. Det er derfor vigtigt at du planlægger ombygningen grundigt, før du går i gang. 

Hos P. Jensen & Sønner er vi eksperter i at lave badeværelser indenfor det fastlagte budget. Du vil ikke opleve overraskelser eller ekstraregninger, når du vælger P. Jensen og Sønner til at lave dit nye badeværelse.

40 års erfaring og “know how”

At lave et nyt badeværelse er ofte en dyr og kompliceret proces set i forhold til, hvor få kvadratmeter det drejer sig om. Årsagen er at der stilles særligt høje krav til både materialer og udførelsen af arbejdet. 

Dit badeværelse udsættes hver eneste dag for fugt og vand. Det er derfor vigtigt, at arbejdet udføres håndværksmæssigt korrekt fra a til b. 

Vi hjælper dig fra start til slut

For at få overblik over den lange række af beslutninger, der skal tages for at lave et nyt badeværelse, kan det være en god idé at dele projektet op i forskellige faser:

  • Planlægningsfasen, hvor du skal have styr på, hvordan dit badeværelse skal se ud, finde rådgivning, priser, have styr på regler og forsikring og ikke mindst få udarbejdet tilbud og aftaler med håndværkere.
  • Den praktiske udførelse, hvor det ikke er ligegyldigt, i hvilken rækkefølge, de forskellige håndværkere udfører opgaverne på.
  • Afleveringsforretning, hvor en byggeteknisk gennemgang skal hjælpe til at vurdere, om der er evt. fejl og mangler, som skal udbedres.

Inspiration og sparring

Der er en række praktiske forhold, når du laver nyt badeværelse. Derudover skal du forholde dig til stil og indretning af badeværelset, hvor både æstetik og funktionelle behov skal tages i betragtning.

Ofte vil du selv have en idé om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. P. Jensen og Sønner står gerne klar med råd, vejledning og professionel sparring på dine idéer. 

Ny glæde hver dag

Badeværelset er et af de rum du bruger hver eneste dag. Muligvis er det kun en lille renovering, der skal til, for at du bliver endnu mere glad for dit badeværelse.

Der findes også gamle badeværelser, så det er nødvendigt at bygge op fra bunden igen ofr at drømmen bliver til virkelighed. Andre gange kan det være nye badeværelser i et nybyggeri. Uanset opgavens type og omfang kan vi hjælpe dig helt i mål.

Vi har fået P. Jensen og Sønner til at lave to nye badeværelser i forbindelse med ombygning af vores hus.

Maria Thomsen, Esbjerg


Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.