Vi ved alt indenfor murerarbejde

P. Jensen & Sønner udfører alle typer opgaver indenfor byggeri og murerarbejde.

Læs mere om vores måde at arbejde på.

Vi bygger på kvalitet, faglighed og tillid

Hos P. Jensen & Sønner klarer vi alle opgaver inden for murerfaget – både store og små. Fra en enkelt sten til store offentlige byggerier. Vi er medlem af brancheforeningen Byg Garanti – det er en ekstra sikkerhed for dig og dit byggeprojekt.

Skal du i gang med en større renovering eller bygge til, er det vigtigt, at du vælger en troværdig og dygtig håndværker til at klare opgaven

En god og pålidelig murer sikrer nemlig, at du får det resultat, du ønsker.

Det er vigtigt for os, at du føler, at din opgave er i trygge hænder. Derfor tager vi os altid god tid til at snakke din opgave igennem. Det sikrer, at du får den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker. 

Faglært personale

Med faglærte murere og lærlinge, har vi samlet over 200 års erfaring. Vores erfaring spænder bredt indenfor alle former for bygge- og renoveringsopgaver.

Vi gør drømme til virkelighed

Hos P. Jensen & Sønner prioriterer vi et tæt samarbejde med vores kunder, kvalitet i top og klare aftaler. Derfor indgår vi en skriftlig aftale, så du altid ved, hvad opgaverne og planerne indebærer. Igennem mange år har vi løst små og store opgaver. Vores kunder er både erhverv og privat, der ønsker funktionelt og æstetisk byggeri i de bedste materialer.

Løbende uddannelse

Vores murere uddannes løbende, så de er opdateret indenfor nyeste teknikker, trends og lovgivning. Vi er omhyggelige med deres arbejde, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet med højeste faglige niveau.

 
 
 

Sådan arbejder vi

V arbejder i øjenhøjde med vores kunder. Sammen kombinerer dine ideer og ønsker med kompetent rådgivning og godt håndværk. Vores fornemste opgave er, at hjælpe med at realisere dine drømme. Når vi inviteres indenfor hos virksomheder eller private hjem udfører vi vores arbejde professionelt, respektfuldt og til tiden.

1. Indledende dialog

Vi starter ud med en indledende dialog, hvor du kan læse os at kende og omvendt. Det er vigtigt for begge parter at der skabes tillid, så vi sammen kan skabe de bedste resultater baseret på dine drømme og vores håndværk. Den indledende dialog varierer efter projektets type og størrelse. Målet er at du kan blive helt tryg ved byggeprocessen.

2. Planlægning

Et godt renoverings- eller byggeprojekt starter med god planlægning baseret på dialog og afstemninger af forventningerne. Forud for alle voers projekter ligger et grundigt forarbejdet, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat. Vi får et overblik over projektet og beregner de tidsmæssige og økonomiske perspektiver.

3. Byggeprocessen

Vi koordinere og styrer forløber under hele byggeprocessen. I byggeprocessen overlader du ansvaret til os, så du kan slappe af. Sammen afholder opfølgende møder, hvor vi gennemgår eventuelle tilpasninger og ændringer. Projektet overleveres til tiden efter endt arbejde, hvor alle små detaljer er gennemgået med kunden.

Over 40 års erfaring & “know how”

P. Jensen & Sønner er et anerkendt murerfirma med afdelinger i både Esbjerg og Outrup. Vi yder professionelt arbejde indenfor totalentrentreprise, fagentreprise, samt mindre mureropgaver. Vi er stolte af vores 40 år i branchen, hvilket betyder at vi i dag kan kombinere solide håndværkstraditioner med nyeste trends og teknikker for at skabe de bedste resultater.

Skal vi arbejde sammen?

Har du et projekt, hvor du ønsker rådgivning, sparring eller et tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende til en indledende dialog over en kop kaffe.

Vi tror på, at gode kunderelationer er baseret på ærlighed, kompetencer og faglig stolthed.

 

Lars og Nette har valgt en kombination af lyse klinker og effektsten til at skabe stemning i deres nye hjem i Snejbjerg.

Lars og Nette

Lad os ringe dig op

Hvis du gerne vil høre mere om vores arbejde eller hvordan vi kan hjælpe dig, vil vi enormt gerne høre fra dig. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

Vi svarer typisk samme dag

Tak for din henvendelse

Vi er glade for at du kontaktede os – vi vender tilbage hurtigst! Typisk allerede samme dag.